Disclaimer

Disclaimer​

Wie gebruik maakt van de informatie van Beadcenter gaat akkoord met de volgende voorwaarden:

De informatie op deze website wordt door Beadcenter  met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. De inhoudt van de website van Beadcenter  vallen onder het  auteursrecht

Op de pagina zijn links naar andere websites en interne links opgenomen. Alle informatie op de website en in de producten zijn vrijblijvend, zodat aan de inhoud en de links op de website geen rechten kunnen worden ontleend.

Alle intellectuele eigendomsrechten op de website van Beadcenter  zijn van de eigenaar van de website. Het is niet toegestaan om zonder toestemming de informatie te kopiëren of openbaar te maken.

Reageren.

Via onze website is het mogelijk om te reageren, indien je daar gebruik van maakt worden jouw gegevens NOOIT met derden gedeeld.

Beadcenter  hecht waarde aan jouw privacy!

Beadcenter  garandeert niet dat de informatie en inhoud op de website te allen tijde volledig, juist, compleet of actueel is en/of dat gebruik ervan zal leiden tot of geschikt is voor de bezoeker en wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade die de bezoeker leidt door het gebruik van de website ,de informatie en de inhoud

Beadcenter  promotie beleid

Wil je iets bestellen dan moet je je meestal registreren met persoonlijke gegevens zodat het geleverd kan worden , dit staat op de betreffende  webshop aan gegeven.(Dit is geheel GRATIS)

Alles wat met sieraden  te maken heeft.

Beadcenter  is niet verantwoordelijk voor eventuele typefouten

Wishlist 0
Continue Shopping